Pregătire intensivă pentru Cambridge

Școala Primară Lorelay respectă programa națională de învățământ. In plus, elevii din Lorelay studiază intensiv limba engleza (5 h pe saptamana) în vederea susținerii examenelor Cambridge iar din clasa a II-a studiază si limba germană.
Recunoașterea internațională …vedeți articol Ziarul de Iași.

Cultură generală

În afară de manual, elevii întocmesc proiecte, învață despre diverse teme în mod activ, căutând informații singuri sau prin cooperare. Unele teme sunt alese chiar de ei. Participând la lucrari comune, elevii din Lorelay învață unii de la alții și se dezvoltă împreună.

Copii echilibrați

Coroborat cu elementele de dezvoltare personală din curriculum ”Da, Poți!” urmărim și reușim să avem copii dezinvolti care știu sa puna intrebări, stiu să caute, să-și susțină punctul de vedere cu argumente. Arta, sportul, dansul și muzica ne ajută să dezvoltăm potențialul copiilor noștri.

After-School

Programul de după-amiază (after-school) este inclus.

Schimburi culturale în străinătate

Participăm în continuare la proiecte de mobilitate, învățare, schimb cultural atât cu profesorii cât și cu elevii în țări din U.E. Cu sprijinul Comenius, Erasmus, Erasmus+ si eTweening.

Număr redus de elevi în clasă

Pentru a oferi calitate, este necesar ca profesorii să se poată ocupa de fiecare elev în parte în timpul programului. Copiii rezolvă sarcinile individual sau pe centre de interes în funcție de curs, sarcini și finalitate.

Sistem de supraveghere on-line

În fiecare clasă există camere de supraveghere video. Sistemul transmite imaginile online, în timp real iar părinții pot urmări activitățile pe bază de user și parolă.

Oferta educationala pentru anul scolar 2022/2023 o puteti descarca de aici.

CONTACT

Ne puteți contacta la numărul de telefon 0753.117.348 sau completând formularul de mai jos.